Duinrell

Hoii leden!

De oplettende kijker zag daar al kikkers in de verte staan, en die kikkers zie je natuurlijk alleen maar in Duinrell! Op 20 juni waren de maatregelen gelukkig nog steeds soepeler, waardoor we met 20 man naar Duinrell konden. De kikkerachtbaan, vliegtuigjes of toch de waterspin. Voor iedereen is daar wel iets te vinden. Super leuk dat er ook een aantal tweedejaars meegingen. Zeker door de hele online periode hebben de eerste- en tweedejaars elkaar minder leren kennen, maar in Duinrell kwam daar verandering in! Shoutout naar jullie :)

Na afloop zijn we nog met een grote groep gaan eten bij een Italiaans restaurant. Karsten heeft ontelbaar veel olijven gegeten en onze informeel krijg bijna vogelpoep op haar hoofd. De perfecte afsluiting van een gezellige dag.

Kikkergroetjes van bestuur XIV,

Fei-lynn

PS. Het kandidaatsbestuur is gevormd! Wil je weten wie bestuur XIV gaat opvolgen, houd dan de site en socials in de gaten!