PREunion Picknick

Jaaa lieve leden,

Eindelijk was het dan zover… de eerste FYSIEKE activiteit van het jaar. De coronamaatregelen waren iets versoepeld, waardoor er meer mogelijk was. Wij vonden dit de perfecte gelegenheid voor een picknick. Lekker in de buitenlucht (op 1.5 meter) met elkaar eten. Het bestuur het al het eten en drinken gekocht, dus de leden moesten alleen nog lekker genieten en alles opeten.

Deze foto staat ook op instagram, neem daar ook even een kijkje! :)

Uiteindelijk hebben we ook nog gevoetbald en gefrisbeed, want sporten mag wel binnen 1.5 meter! Of het sporten te noemen was, is zeer discutabel, maar iedereen heeft zeker wel de bal ergens heen geschopt zonder te kijken. De bal die in de sloot belandt hoort er ook bij :). Terwijl andere heel beweeglijk waren, zaten sommigen ook lekker spelletjes te spelen met elkaar. Kortom, een hele geslaagde dag!

Hopelijk volgen er meer fysieke activiteiten!

Liefs,

Namens bestuur XIV,

Fei-lynn

PS. Floris, heb je al het eten en drinken nog op kunnen krijgen? ;)