Bestuur V

Bestuurtje V staat nog vers in het geheugen van de meeste leden. Hieronder is het stukje te vinden uit het lustrumboek, waarbij elk bestuurslid treffend omschreven wordt.

Jolande Disser
Jongens, even centraal! Jolande moet namelijk iets bekennen: ze heeft de Jackpot laten vallen. Ook later heeft ze bestuurtje V van de nodige koekjes voorzien, waarvoor dank! Tot nu toe is haar hamer slechts vijf minuten uit het zicht verdwenen, wat zeker een prestatie is ten opzichte van haar voorgangers. Een pittige en capabele dame die ons chaotische clubje goed in bedwang wist te houden.

Janine Hogewoning
Onze ster in high-speed notuleren kan goed typen, maar ze is een meesterlijke spreker. Ze kletst tussendoor enthousiast mee, waarbij nogal eens dubieuze uitspraken over tafel kunnen vliegen. Tevens heeft zij hard gestreden voor haar functie: bij haar sollicitatie wist zij zowaar het hele vereenigingsliedt te reproduceren, evenals de namen en functies van alle (oud-)bestuursleden.

Anne de Blécourt
Anne was de dag van de bestuurswissel klaar met zijn ontgroening bij het studentencorps. Dat overleeft een mens toch nooit? Anne wel hoor: na twee weken bikkelen heeft hij de hele avond bijgewoond. Maar wacht even, het corps? Hoe lang zou het dan duren tot zijn haar permanent plat naar achter geplakt zou worden? Verassend genoeg heeft onze knorrige quaestor het oorspronkelijke model intact weten te houden. Jammer de bammer!

Frank van Baarle
Frank kreeg een formele functie toebedeeld, maar was dat wel een goed idee? Hij vormt een topteam met Maartje maar daarnaast feest hij als een beest en kijkt hij soms iets te diep in het glaasje. Een glaasje cola welteverstaan, want alcohol drinkt hij niet (hoewel daar soms weinig van te merken is). Ook formele activiteiten kunnen leuk zijn, daar zorgt Frank wel voor!

Maartje Bakermans
Deze lieve en ijverige stress-a-holic heeft nooit genoeg te doen. Geen formele klusjes meer te doen? Niemand anders hulp nodig? Dan bakt Maartje Appeltaartje wel wat lekkers voor iedereen. Stiekem zou ze het liefst nog een tweede (en derde) formele reis plannen, maar naar ons idee gaat ze het al druk genoeg krijgen met haar tussenjaar in Frankrijk. (Mogen wij niet stiekem mee? Alsjeblieft?)

Nienke Visser
Onze informele held heeft als enige bestuurslid dit jaar de koude golven van de Nieuwjaarsduik getrotseerd. Nienke is onze lieve, zorgzame rots in de branding. Het staat stiekem in de planning om haar op het lustrumfeest dronken te voeren, want er is nog een duidelijk tekort aan quotes en sterke verhalen!

Nicholas Weaver
Dr. Weaver heeft het immer druk met zijn geneeskundige praktijken, maar hij is altijd vrolijk en aanwezig en daar komt niemand onder uit. Nick’s agenda staat bomvol met colleges, examentrainingen en comissiedingetjes her en der, maar hij zou het stiekem niet anders willen. Onze bestuursbejaarde is eigenlijk best hip, met zijn enigszins metroseksuele trekjes, een voorliefde voor Apple en zijn herkenbare bril.