Fanwear

PREunion gaat mee met haar tijd en heeft momenteel zowel formele als informele ledenkledij aan te bieden! De heerlijk zachte truien in de prachtige blauwe PREunion-kleur zijn op de rug voorzien van ons mooie logo plus verenigingsnaam. Dit fijne kledingstuk is verkrijgbaar in de maten S, M en L en kost slechts €15. Zo kan je voortaan op 1 januari na de zee meteen in je eigen warme PREunion-trui duiken!

903112_515814305141359_1693783105_o

Speciaal voor het lustrum in 2012 zijn er in beperkte oplage PREunion-dassen uitgebracht. De soepele “vlinder”dassen in hetzelfde PREunion-blauw met een elegant wit streepje zijn uitgerust met een ingeweven patroon van ons logo. Een absolute must voor tenminste elk mannelijk lid, hoewel ze ook dames niet misstaan. Voor slechts €13,- kan je voorzien van das verschijnen op elke formele activiteit!

Sinds polderkamp 2013 kan je als lid nog een PREunion-item aan je collectie toevoegen. De enige echte PREunion zonnebrillen zijn voor slechts €3,- te verkrijgen, waarmee je kan shinen op alle zonnige informele activiteiten en de enkele mooie dagen die ons kikkerlandje biedt!

PREunion Zonnebril

Maar ook tijdens polderkamp 2014 is een nieuw item geïntroduceerd: de PREunion siliconen polsbandjes! Deze kosten slechts €1 per stuk en zijn het perfecte accessoire bij je ander PREunion kledingstukken.

IMG-20140311-WA0004

Onze Quaestor, Maartje Saager, zal zich ontfermen over al deze fanwear. Om iets te bestellen kun je dan ook het beste haar tijdens een activiteit aanschieten. Daarnaast kan je ook een mailtje sturen naar fanwear@preunion.nl. Maartje zal je dan meer informatie geven en het rekeningnummer doorgeven waar het geld naar overgemaakt kan worden.