Bestuur I

Het allereerste bestuur van PREunion maakt met een paar mooie verhalen hun bestuursjaar duidelijk.

De legende van de Jackpot
Als bestuur vorm je een hechte groep met elkaar en met je leden, wat onvermijdelijk bepaalde ontwikkelingen tot gevolg heeft. Iedereen leek te bezwijken onder deze mysterieuze kracht, maar één man wist zijn eigen onmacht te overwinnen. Deze man werd een levende legende: “De Jackpot”. Jarenlang heeft hij zich staande gehouden. Ooit werd zelfs gedacht dat de Jackpot nimmer zou vallen. Helaas heeft de legende van de Jackpot niet het lustrum met ons mogen vieren: op een zekere zomerse nacht in 2011 is de Jackpot gevallen. Desalniettemin zal deze legende eeuwig voortbestaan binnen onze vereniging.

Vierde activiteit: PREunion on Ice
De winter kwam eraan en dat luid je natuurlijk in met een avondje schaatsen! Met een groep actieve leden hebben we de schaatsbaan van Haarlem onveilig gemaakt en genoten van elkaars schaatskunsten, of onkunsten. De een was beter in hard schaatsen, de ander in het kijken daarnaar of in kunstschaatsen op de binnenbaan. Na deze zeer sportieve activiteit kon een beetje ontspanning natuurlijk niet achter blijven, dus, nadat de baan gesloten was, hebben we natuurlijk een lekkere beker warme chocolademelk met slagroom gedronken (of een biertje).

Zevende activiteit: Zwemmen
–Anekdote door Tim Schutte
Om er een beetje een sportieve twist aan te geven, hadden we een avondje zwemmen in Duinrell gepland. Met een kleine, maar zeer gezellige groep stapten we aan het eind van de middag in de bus richting Wassenaar. Na een verdwaalde wandeling kwamen we dan toch daar terecht. Even omkleden en dan konden we het zwembad in!

Onder leiding van Sander hebben we het de badmeester zuur gemaakt. Mag je echt niet met 10 banden achter elkaar de glijbaan af?! O sorry, dat wisten we echt niet! We zullen het niet meer doen… je snapt wel hoe dat verder ging. Na nog veel meer leuke, en voor de badmeester vervelende, dingen was het helaas weer tijd om te gaan omkleden. Een spetterende activiteit!