PREunion Pubquiz

Halloo lieve leden,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb gepost, sorry daarvoor. Maar we gaan weer lekker verder met posten over de activiteiten (ik heb een inhaalslag te doen)!

Op 4 januari in het nieuwe jaar heeft helaas niet de Nieuwjaarsduik kunnen plaatsvinden door ‘jullie weten wel wat’, maar bestuur XIV had een fantastisch alternatief bedacht… De PREunion Pubquiz. Vragen over alles en nog wat werden gesteld en de leden moesten hun antwoorden insturen via een GoogleForms. Was het nou een Brusselse of een Luikse wafel???

We mogen Naomi v/d Berg van harte feliciteren met haar overwinning. We doen natuurlijk allemaal Pre, maar Naomi was een opper-pre’er tijdens de pubquiz. Volgens mij moet jij nog steeds je cadeau ontvangen (Rick?), dus gelukkig zijn er ook nog andere bestuursleden net zo langzaam als ik :)

Tot de volgende keer maar weer!

Kusjes x
Fei-lynn (Ab-actis)

PS. Geen foto dit keer, want de website vol met meetschermpjes is ook zo saai :)