Escaperoom

Hoi PREunion!

Op 22 januari 2021 hebben dertig enthousiaste leden – eerstejaars, tweedejaars en zelfs derdejaars – hun tanden gezet in de zelfgemaakte escaperoom. Hierbij moet ik toch wel even de credits geven aan onze informeel Tessa!

De leden zaten opgesloten in de Oude Sterrenwacht en moesten weten te ontsnappen met behulp van hun aantekeningen van de colleges. Omdat alle leden zo goed hadden opgelet tijdens de colleges (en misschien toch ook wel een beetje omdat de bestuursleden hielpen, maar dat mocht ik eigenlijk niet zeggen…) was uiteindelijk iedereen ontsnapt! Er kan echter maar één groepje de winnaar zijn – het groepje dat het snelst wist te ontsnappen – en die eer mag ik geven aan Charlotte, Nils, Anne, Vera en Laura. Super goed gedaan!

Het was een geslaagde activiteit!

Tot de volgende keer maar weer.

Groetjes,
Namens bestuur XIV der PREunion

Fei-lynn
Ab-actis