post

Introdag

Afgelopen zondag, 26 oktober, vond de intro(ductie)dag plaats. Vanaf Leiden Centraal liepen we met een grote groep eerstejaars naar het universitair sportcentrum om een enorm gezellige middag tegemoet te gaan. Daar aangekomen kon de dag natuurlijk niet anders beginnen dan met ons prachtige Vereenigingsliedt ‘Supermooi’. Vervolgens hebben we volop kennismakingsspelletjes gespeeld. ‘In de knoop’ en het muntspel zorgden weer voor veel hilariteit en bij alle spelletjes werd fanatiek meegedaan. Volgens traditie werd de middag afgesloten met de miereneter, die weer best wel geslaagd was.

Na deze intensieve middag zijn de meeste eerstejaars meegegaan naar Donatello’s. Hier hebben we weer gesmikkeld van heerlijke pizza’s en pasta’s en kon er uitgebreid nagepraat worden. Na het eten hebben we met de echte diehards nog geborreld bij Van der Werff. Uiteindelijk is iedereen vol van nieuwe, geweldige indrukken van PREunion naar huis gegaan.

Iedereen was enorm enthousiast en wij denken dat het met deze eerstejaars niet anders dan een heel mooi jaar kan worden!

Alle foto’s zijn hier te vinden.