Polderkamp

Afgelopen weekend hebben we één van de leukste PREunion-activiteiten mogen doen: we zijn op polderkamp geweest!! Na uren afzien in de oververhitte trein werden we beloond door het prachtige polderlandschap van het Friese Balk. Het weekendje was gevuld met spelletjes zoals levend Cluedo, Mastermind en een fanatiek potje Gotchaaa!! Natuurlijk kon ook het beruchte ‘eierengooien’ niet ontbreken. Ook hebben we nog een prachtige tocht door Balk gekajakt!

We hebben heerlijk gegeten en gedronken; favoriet waren natuurlijk de verbrandde kaaspannenkoeken en de, in een Ice-fles gegoten, zoutoplossing met poedersuiker. Lisanne de mango was mee en zij werd later, als ei, net als in Plato’s Symposium, herenigd met Quinten. Zo’n beetje alle bestaande gevoelens zijn dit weekend besproken en naast Katja, Tygggo en Isa schoot óók Cupido zijn pijlen raak, want de eerste vlinders van het jaar zijn dit jaar uitgedeeld!!! WOOOHOOO!!!!🦋🦋🦋

Het was echt een geslaagd weekend!!

Iedereen bedankt voor alle gezelligheid!!🤩💜

Heel veel liefs namens het bestuur,

Sabine