PREunion Kahootquiz

Hallo lieve leden,

Op 1 maart is er een geweldige kahootquiz gespeeld. En niet zo maar een quiz, maar een ‘get to know eachother’ quiz. Aangezien we nog steeds in een leuke corona periode leven en de leden elkaar nog niet vaak hebben gezien, vond bestuur XIV dit een perfecte gelegenheid om elkaar te leren kennen. De leden moesten leuke feitjes over hunzelf insturen en tijdens de quiz raden van wie dit feitje is. Misschien een vage uitleg, dus even een voorbeeld van oud-bestuurslid Bilal:

Bilal stuurde het feitje ‘Ik heb in de gevangenis gezeten’ in. Dit feitje kwam in de kahootquiz met meerdere namen, want kahoot is multiple choice :) De leden moesten dan raden wie dit feitje had ingestuurd. Heel leuk, want je komt allemaal rare dingen over elkaar te weten. Het enige nadeel is dat het je blijft achtervolgen, vraag maar aan Bilal!

Lieve groetjes van Bestuur XIV

Fei-lynn