Online Introdag

Hallo lieve PREunion leden,

Ook in oktober 2020 zijn de maatregelen van COVID-19 te voelen. De komende activiteiten zullen (helaas) online plaatsvinden. Maar dat weerhoudt ons niet van de leuke activiteiten van PREunion!

Er is weer een nieuw Pre-University jaar gestart en dat betekent ook een nieuw PREunion jaar! De nieuwe leden hebben hun eerste activiteit alweer achter de rug: de online introdag. Hoewel dit geen fysieke speldag door de welbekende studentenstad was, hebben wij alles uit de kast getrokken om er iets fantastisch van te maken. Dankzij Google meet hebben we een spelmiddag onder het motto ‘Ik hou van PREunion’ gespeeld. Wat was het gezellig! Gefeliciteerd, groep 1, met jullie welverdiende eerste plek! Ook de traditie, het miereneterspel, is met veel gelach gespeeld. Chiara, de miereneter-knuffel komt jouw kant op!

De eerste activiteit van ons is geweest en er staan nog veel meer leuke activiteiten op het programma! Houd dus vooral de agenda en je mailbox in de gaten. (p.s. volgende activiteit is op 2 november. Mis dit niet!!)

Veel liefde van Bestuur XIV,

Namens Bestuur XIV der PREunion,

Fei-lynn