Dagje Omniversum en Sea Life in maart

Hallo allemaal,

Wat voelt de maand maart alweer lang geleden. Laten we bij het begin van maart beginnen: het ‘Dagje Omniversum en Sea Life.’ Dat was een goed begin van de maand!

Op 1 maart zijn we met een groep leden naar het Omniversum gegaan om een film te kijken over schattige beren. Daarna zijn we naar Sea Life gegaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat het bezoek aan de  pinguïns het hoogtepunt van Sea Life was. Door de regen waggelden pinguïns maken immers iedereen blij. Tevreden liepen we dan ook na Sea Life naar een restaurantje om chocomel met slagroom te drinken. Dat bracht weer wat warmte. Het was een geslaagde dag!

De laatste activiteit in maart was de halfjaarlijkse algemene leden vergadering (HALV). Deze vond plaats op 8 maart. Via de mail zijn de notulen van deze vergadering verstuurd. Als je nog vragen over de notulen hebt,  dan mag je altijd een mailtje sturen naar abactis@preunion.nl.

Nu je deze post toch he-le-maal heb gelezen (waar ik trouwens erg blij mee bent:) vind je het vast leuk om nog meer te weten te komen over PREunion en om ons te steunen door ons te volgen. Ga naar de home page en klik op de kapot snelle link naar onze insta, of zoek simpelweg naar @preunion. Zo, nu de self promo ook weer gedaan is, is het tijd om te eindigen.

Veel sterkte allemaal!

Liefs,

namens bestuur XIII der PREunion,

Louise