COVID-19

Beste leden,

Vanwege het coronavirus zijn de activiteiten in de maand maart t/m begin april afgelast. Het betreft de volgende activteiten: talkshow, theatervoorstelling en Binnenlandse reis.

Mocht er nog animo zijn voor een extra zomeractiviteit (wellicht een kamp ter vervanging van Binnenlandse reis), laat het ons weten. Het zal waarschijnlijk lastig zijn in verband met vakanties, maar wij willen het natuurlijk met alle liefde proberen.

Mochten er nog verdere vragen zijn omtrent onze COVID-19 maatregelen of over de Binnenlandse Reis, dan kunnen die natuurlijk gesteld worden, we verwijzen jullie dan graag door naar het tabblad ‘contact’ waar onze e-mailadressen te vinden zijn.

We hopen jullie voor nu genoeg geïnformeerd te hebben en namens Bestuur XIII wensen wij jullie veel gezondheid toe.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur XIII