Gala

Zie jullie prachtige bestuurtje XIII eens shinen :)

Leukste leden,

Afgelopen vrijdag was het gala – en wat was het toch een feest! Wij hebben er heel erg van genoten en we willen jullie bedanken voor de grote opkomst en voor de gezelligheid!

Het thema van het gala was ‘Prom Night’ en dat was zeker te zien aan alle prachtige gala jurken en smokings. Het is nu duidelijk dat wij, Pre’ers, niet alleen de brains hebben maar ook zeker de beauty. We hopen dan ook dat er op het feest vele romances zijn ontstaan, het is immers al bijna Valentijnsdag… :)

Een gala is natuurlijk ook geen gala zonder een Prom King en een Prom Queen.  In de dagen voorafgaande aan het gala hebben jullie allemaal trouw gestemd op jullie favoriete leden. Op het gala zelf werden de resultaten bekend gemaakt. Rick en Winnie zijn de gelukkigen; chapeau voor jullie!

Voor iedereen die wel te porren is voor leuke fuifjes: niet getreurd, er komt nog een fantastisch feest aan, namelijk het eindfeest. Alvast handen in de lucht voor dat eindfuifje!

Hoewel het eindfeest dus aan het einde van dit schooljaar / PRE-jaar is, moeten jullie niet ongerust worden: er zullen namelijk voor die tijd nog vele leuke activiteiten aankomen die allemaal natuurlijk óók enorm gezellig zullen zijn! We zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden via de sociale media en hopen dat jullie allemaal lekker actief zullen zijn.

Kusjes van Bestuur XIII,

Namens Bestuur XIII der PREunion, 

Louise