WALV

SAM_6281

Tijdens de Wissel Algemene Ledenvergadering heeft Bestuur XI haar eindverslagen gegeven en is Bestuur XII officieel ingehamerd als bestuur der PREunion! Bestuur XI heeft PREunion een prachtig jaar gegeven en daar willen wij hen graag voor bedanken. Met een onvoorstelbaar groot gala, een geweldige buitenlandse reis en andere topactiviteiten zoals de externe borrel op Minerva, het lasergamen en sterrenkijken is de lat hoog gelegd voor Bestuur XII.

Natuurlijk hebben de oud-bestuursleden en de huidige bestuursleden veel verhalen uitgewisseld en was de gezelligheid, die zo kenmerkend is voor PREunion, zoals altijd aanwezig.

Als Bestuur XII zien wij er erg naar uit om dit jaar een top jaar te maken. Wij hebben grootse plannen en daarom hopen wij dat jullie, de leden, actief mee doen dit jaar!