Introdag

DSC08933.JPGDe eerstejaars hebben op 28 oktober kennisgemaakt met elkaar en met hun bestuurtje! Zoals altijd zijn de eerstejaars door van het centraal station naar de burcht geleid, waar ze in groepjes zijn ingedeeld. Na een versnapering werden de kersverse leden lekker de stad ingestuurd, waar ze zo veel mogelijk gênante opdrachten moesten doen. De winnaars kregen uiteraard een prijsje: de chocolade letters P, R, E, u, n, i, o, n.

Nog een paar shoutouts: ten eerste naar Daan en Iris, twee oud-bestuursleden die terug zijn gekomen om mee te helpen. Ten tweede naar Joëlle, het tweedejaars lid die de fotografie verzorgd heeft. Ten derde naar onze miereneter, die is geofferd voor ons vermaak. Bedankt allemaal!

Zoals menige activiteit eindigde de introdag na een gezellig dinertje bij Donatello’s, deze keer met uitgebreide vega-opties.

Wij willen de leden graag bedanken voor hun komst, en we kijken ernaar uit om jullie weer te zien bij de sireneborrels en de buitenlandse reis!