Nieuwjaarsduik 2018!

IMG-20180101-WA0052

Wat is er leuker dan het nieuwe jaar beginnen zonder enige gevoel in je voeten? Daarom kwamen deze strijders op 1 januari naar Scheveningen om een frisse duik te nemen in het water van ongeveer 7 graden. Ondanks de weinige uurtjes slaap en een heftige nacht, was iedereen gelukkig nog in staat goed te functioneren en was het een gezellige boel op het strand!

In het uur voor de duik ging iedereen opwarmen op de lekkere Nederlandse hits. Het hele strand was gevuld met springende oranje Unox-mutsen. Toen de 12:00 uur naderde, begon de spanning wel te stijgen en vroegen mensen zich af waar ze aan begonnen waren. Maar nu je hier was, kon je niet meer terug. Met 10.000 mensen renden we om 12:00 uur gezamenlijk over het behoorlijk koude zand richting de nog koudere zee. Sommigen gingen zelfs kopje onder, of het nou vrijwillig was of niet. Echt lang duurde de duik bij niemand, maar het was wel soort van genieten. We voelden onze lichamen niet meer, maar verder was alles top :)
Terug bij onze spullen wilde iedereen zo snel mogelijk hun warme kleding aantrekken, maar dat bleek nog best een uitdaging te zijn. Vooral bij de meisjes ging dat niet helemaal soepel. Maar met alle hulp van goede vrienden was het helemaal goed gekomen.
En als afsluiting moesten we natuurlijk warme chocomel halen om op te warmen. Helaas dachten de andere 10.000 mensen dat ook, dus binnen was niet echt plek te vinden. Daarom gingen we met een grote deel van de groep chocomel drinken in de kelder van een geweldige introducé.

We danken alle leden en hun vrienden voor de komst! Het was een geslaagde nieuwjaarsduik dankzij jullie :)
En hopelijk zien we jullie bij de komende activiteiten.

Kusjes, bestuur

Ps. SO naar het paardenmasker