Sponsorloop

Sponsorloop

Al vroeg in de ochtend, om 7:30 uur, stond een groepje pre’ers bij de pier in Scheveningen. Met z’n 12en vertrokken we in het donker richting de Oude Sterrewacht in Leiden om geld in te zamelen voor Serious Request. Het geld gaat daarna naar het Rode Kruis, met als doel vermiste familieleden op te sporen en families bij elkaar te brengen, vooral in conflictgebieden als Nigeria en Democratische Republiek Congo.

Het was een hele lange wandeling door de duinen, het bos, weilanden en de stad. Uiteindelijk waren we 5 uur onderweg, iets langer dan verwacht, maar tenminste niet verdwaald of ergens in Zeeland beland. Het was heel erg gezellig met z’n allen, maar toch waren we enorm blij toen we de Oude Sterrewacht al konden zien! Onze voeten waren namelijk helemaal dood en we hadden toch best wel honger, ondanks de koekjes die we onderweg hadden. Gelukkig was voor ons lunch klaargezet en konden we genieten van broodjes en croissantjes. En natuurlijk zitten!

In totaal hebben we 363,50 euro opgehaald voor het goede doel, en daar zijn wel heel blij mee! We danken alle lopers en sponsors voor de hulp :)

Groetjes, jullie bestuurtje XI