Neon Eindfeest

Op zaterdag 1 juli stroomde ’t Kruytschip in Leiden vol met PRE’ers en intro’s die het laatste PREunionfeestje van het jaar kwamen vieren. Een thema dat volledig past bij Bestuurtje X kon natuurlijk niet ontbreken: neon (het element met het allermooiste atoomnummer) was de dresscode. En wat werd het een sfeervol feestje met al die lichtjes in ballonnen, neonkleding, glow in the dark verf, disco-wc’s, neon nepsnorren, glow in the dark stickers en meer dan 200 glowsticks! Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de bekendmaking van het Kandidaatsbestuur. Onder luid gejuich werden de Kandidaatsbestuursleden het podium op geroepen, waar ze na een paar pogingen een prachtige menselijke piramide wisten neer te zetten. Daarna werd er heerlijk verder gedanst, gezongen en gegloeid; sommigen kregen het er zelfs zo warm van dat ze even naar buiten gingen om af te koelen.

Bedankt iedereen, voor de gezelligheid op dit leuke feestje!