Lid worden?

Iedere (ex-)Pre-student kan lid worden van PREunion. Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier dat verkrijgbaar is bij de Kick-Off en hier te downloaden is.

Dit formulier dient – samen met de contributie – ingeleverd te worden bij één van de aanwezige bestuursleden. Dit kan ook digitaal. Het ingevulde formulier moet dan naar ab-actis@preunion.nl gemaild worden en de contributie moet dan overgemaakt worden naar NL50 INGB 0004 6328 10 t.n.v. PREunion onder vermelding van je naam + lidmaatschap.

Eeuwig lid
Er is ook de mogelijkheid om in het eerste jaar Eeuwig Lid te worden. Dit houdt in dat je contributie betaalt voor in totaal drie jaar, €30,- dus. Je hoeft dan nooit meer contributie te betalen én je mag daarna dus oneindig lang blijven genieten van alle geweldige PREunion activiteiten!

Lidmaatschap verlengen
Tweedejaarsleden kunnen hun lidmaatschap verlengen door een mailtje te sturen naar ab-actis@preunion.nl met het bericht dat je je lidmaatschap wilt verlengen en vervolgens €10,00 over te maken naar dezelfde rekening o.v.v. je naam + lidmaatschap. Als tweedejaars kan je ook nog eeuwig lid worden, dat kost dan eenmalig €20,00.

Privacy Verklaring
Wegens de nieuwe wet omtrent de bescherming van (jullie) privacy, geld er sinds kort onze Privacy Verklaring, zoals naar wordt verwezen op het inschrijfformulier. Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn (wil je bijvoorbeeld niet op de foto), neem dan contact op met de ab-actis (ab-actis@preunion.nl).