Lustrum Gala

Afgelopen zaterdag werd het tweede lustrum van PREunion gevierd door een gemengd gezelschap: Pre’ers uit allerlei cohorten kwamen met hun intro’s uit alle hoeken en gaten van het land bijeen in Koetshuis de Burcht, het prachtige gebouw midden in het centrum van Leiden waar het viergangendiner en het Lustrum Gala plaatsvonden. Vroeg in de avond stroomde de sfeervolle dinerzaal al vol met mensen in chique outfits: lange jurken en rokkostuums waren de regel. Er werd geproost, gelachen en genoten van het eten terwijl de nét niet helemaal toepasselijke housemuziek van de dj’s ons vanaf een verdieping lager ter ore kwam. Daar werd de boel namelijk al opgebouwd voor het feest dat even later zou losbarsten. En dat deed het! Onder de kleurige discolampen werd heerlijk gedanst op de muziek die werd gedraaid door Dennis Christopher (SpinninRecords) en zijn compagnon Marco V. Hier en daar liepen mannen met heliumballonnen aan hun haar, en er werd goed gebruik gemaakt van het onbeperkte drinken en de lekkere hapjes. De zaal op de eerste verdieping was inmiddels omgetoverd tot een zeer professioneel ogende fotohoek, waar Dennis Herman prachtige plaatjes schoot van allemaal enthousiaste groepen en stelletjes. Later op de avond werden er foto’s gemaakt op de dansvloer waar luidkeels werd meegezongen met verzoeknummers als Shaky Shaky. De sfeer zat er goed in!

Het was een schitterende Starry Night, we hebben genoten! Alle foto’s zijn te vinden op de site.