Lezing

Op donderdag 12 januari was het weer tijd voor een formele activiteit. Deze keer ging het om een superinteressante lezing waar de Pre’ers vrij voor konden vragen aan school. Vol interesse werd geluisterd naar de – op enige momenten helaas verdrietige – toekomstbeelden die geschetst werden door Mathieu Hermans van PAX . Over het onderwerp van de lezing, “Poetin, Trump, Brexit, populisme: waar moeten we heen met Europa en ons buitenlands beleid?” viel uiteraard veel te discussiëren, wat dan ook volop gebeurde! Als de monden niet gevuld waren met drop of koekjes, werden hier en daar ook zeer scherpe vragen gesteld. Toen de spreker eenmaal vertrokken was, gingen de vragen voornamelijk over galajurken die komende zaterdag gedragen zullen worden! Wat een supergeslaagde lezing, en hopelijk zien we jullie allemaal shinen op het gala!