Kick-Off Pre-University College

Afgelopen maandag was het weer gezellig druk in de Oude Sterrewacht: de Pre’ers van cohort 2016-2018 kwamen van heinde en verre naar Leiden voor de Kick-Off van het Pre-University College. Tijdens het speeddaten werd er al veel gelachen, en de lunch die volgde viel ook wel in de smaak. Na een stadswandeling kwam iedereen bij elkaar in de Hooglandse Kerk voor de officiële opening van het Honours Academisch Jaar, waar met aandacht werd geluisterd naar de sprekers. Onder het genot van biba’s en een drankje bij de borrel schreef menig Pre’er zich vervolgens in voor PREunion. Toen het eerste nieuwe lid meteen eeuwig lid werd, was onze dag al gemaakt! Wat is het heerlijk om te merken dat sommigen zo enthousiast zijn. We kregen ook al veel vragen over de data van komende activiteiten, en wijzen jullie graag op de agenda op de site. Het is zelfs mogelijk om de Google Agenda in je telefoon te zetten: zo ben je altijd op de hoogte van de aankomende activiteiten!

PREunion is heel wat enthousiaste leden rijker na deze dag. Wij vonden het superleuk om kennis met jullie te maken, eerstejaars! Hopelijk zien we jullie allemaal op de Introdag. Tot snel!