Introdag

Zondag 23 oktober keek menig Leidenaar even op van zijn bezigheden toen een grote groep Pre’ers in een lange stoet door de binnenstad van Leiden liep. Toen de crazy 88-formulieren werden uitgedeeld in de Burcht werd er meteen geginnegapt om de (soms wat gekke) opdrachten. Meteen na het zingen van het Vereenigingsliedt ‘Supermooi’ vertrokken de eerstejaars de stad in om een dansje te doen in een café, op de foto te gaan met een kip, een bus uit te zwaaien en wateren te bevaren. Bij de oud-bestuurspost in het Van der Werfpark werden verschillende leuke opdrachten gedaan, en bij de bestuurspost in de Burcht werden de namen van bestuursleden geleerd tijdens het spelen van Chubby Bunny. Het winnende groepje had maar liefst 41 van de 48 opdrachten voltooid en mocht een lekkere, witte prijs in ontvangst nemen. Op de weg naar Donatello’s die vervolgens werd bewandeld zijn vele PREunionstickers gespot op onverwachte plekken in de stad. Na een heerlijke Italiaanse maaltijd werd nog een aantal groepsfoto’s gemaakt voor Prénatal. PRE is overal! De vele enthousiastelingen die nog even wilden blijven, konden genieten van een volledig gesponsord (eveneens Italiaans) ijsje dat werd opgegeten aan het water op de Beestenmarkt. Het was een supergezellige dag, eerstejaars en aanwezige oud-bestuursleden! Hopelijk komen er zo nog vele.

De foto’s die op de Introdag zijn gemaakt verschijnen binnenkort op de site. Heb je zelf nog foto’s of video’s? Stuur ze naar bestuur@preunion.nl!