eindfeest

De zon is vaak al volop aanwezig, alle tweedejaars zijn klaar met hun examen en ook voor de eerstejaars komt de vakantie steeds dichterbij, dus is het weer hoog tijd voor een feestje! En mannen… laat jullie snor maar staan, want op zaterdag 28 juni heb je die hard nodig op de enige echte PREunion Moustache Party!

Dit spetterende feest zal plaatsvinden in de Oude Harmonie (Breestraat 16, Leiden), waar iedereen vanaf 21:00 uur tot ongeveer 02:00 uur (als het druk blijft later!) hartstikke welkom is. De deuren sluiten om 23:00 uur. Een kaartje kost slechts€2 voor leden en €3 voor intro’s. Voor de superhelden die op Polderkamp zijn mee geweest, is dit feest zelfs helemaal gratis (maar vergeet je niet aan te melden via de mail!)

Het belooft een heerlijk en drukbezocht eindfeest te worden en er zijn maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus koop zo snel mogelijk een kaartje door te mailen naar informeel@preunion.nl ! Vermeld in je mailtje je naam + eventueel de naam en het e-mailadres van je intro’s. Maak vervolgens het geld over naar rekeningnummer 46.32.810 t.n.v. PREunion onder vermelding van ‘naam+Moustache’. De kaartverkoop zal definitief stoppen op 22 juni. Als je je hebt aangemeld, maar er helaas toch iets tussen komt, kun je afzeggen tot en met 22 juni. Als je je later afmeldt, zul je het kaartje toch moeten betalen.

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en we hopen natuurlijk dat we jullie allemaal (met snor!!) op dit veelbelovende feest kunnen verwelkomen!