Polderkamp

Op vrijdag 11 april reisden ruim 40 leden naar Vierhouten voor een SUPERleuk polderkamp. Met als thema Let’s Go SUPERHERO’ moest dit weekend wel SUPER worden.

SONY DSC

Na de busrit werd meteen begonnen met SUPERleuke kennismakingsspelletjes waarbij we elkaar allemaal SUPERgoed leerde kennen. Vervolgens werd er genoten van pasta met spinazi (daar word je SUPER sterk van) en als toetje SUPER mooie en heerlijke taarten. Volgens mij hebben we op polderkamp nog nooit zo’n SUPER mooi toetje gegeten. ‘s Avonds was het tijd voor het avondspel, de SUPERhelden moesten in groepjes allemaal opdrachten uitvoeren. Tenslotte was het nog SUPER gezellig bij het kampvuur en werd er deze nacht ook nog een paar uurtjes geslapen.

SONY DSC

De volgende ochtend begon al SUPER met ochtendgymnastiek om wakker te worden en daarna werd er gezellig ontbeten. Op zaterdag was het tijd voor het SUPERhelden-achtkamp waar door de verschillende groepjes SUPER hard gestreden werd om de winst. Ook kon op zaterdag de bonte avond voorbereid worden. Deze avond was het eten alweer SUPER lekker: hamburgers met als toetje pannenkoeken! Ook de bonte avond was SUPER geslaagd, wat zijn er toch veel getalenteerde pre’ers! Om 12 uur was het feest, PREunion was namelijk jarig! Onze mooie vereniging is nu al 7 jaar (SUPER!) en dat werd gevierd door het vereenigingsliedt te zingen, bovendien werd er getrakteerd op polsbandjes (nu ook te bestellen zie fanwear).

SONY DSC

Zondag was alweer de laatste dag van ons SUPERleuke polderkamp. Eerst werd er feestelijk ontbeten vanwege de dies van PREunion. Vervolgens moesten tassen weer ingepakt worden en alles werd SUPER netjes schoongemaakt. Ook werd het SUPER gave bucketlist spel gespeeld waarbij de SUPER vreemde opdrachten uitgevoerd werden (het zoenen van een boom, het zoeken van een kip, het interviewen van een pinguïn en jodelen zijn slechts enkele SUPER rare voorbeelden). Daarna moesten we helaas we echt in de bus terug naar Leiden maar het was zeker een SUPER geslaagd polderkamp.

SONY DSC

Hulde aan de PolderCo voor het organiseren! En de rest van de leden die mee waren ontzettend bedankt voor jullie gezelligheid!
Alle foto’s van polderkamp zijn hier te vinden!