Duik het nieuwe jaar in!

Langzaam naderen we 2014 en dat jaar kan je uiteraard het beste beginnen met een frisse duik in de Noordzee! Alle leden die willen bewijzen dat ze echte helden zijn doen met ons mee aan de nieuwjaarsduik bij Scheveningen. Om de kou nog wat makkelijker te vergeten duiken we dit jaar in tropisch thema! Neem dus je kokosnootbikini’s, hoelarokjes en flamingohoedjes mee want er worden uiteraard heldenpunten uitgereikt aan de persoon met de mooiste outfit!

Als je mee wil doen kost  slechts €3, waarvan €1 naar het goede doel gaat (dit jaar de Reddingsbrigade, dus mocht je verdrinken, dan zal er altijd iemand klaar staan om je te redden!). Voor dat geld krijg je bovendien na de duik warme erwtensoep en je ontvangt een prachtige oranje UNOX-muts. Zo kan je aan iedereen laten zien dat jij echt meegedoken hebt. Sleep vooral ook je vrienden en vriendinnen mee om het jaar samen goed te starten! Meld je aan door te te mailen naar informeel@preunion.nl, dit kan tot 31 december. 

Op 1 januari zal er om 11 uur verzameld worden voor de ingang van het Holland Casino in Scheveningen. Onze geweldige Assessoren Informeel zijn extra vroeg opgestaan en hebben de de kaartjes dan al gehaald (respect hiervoor!). Daarna zullen wij met z’n alle naar het strand gaan en om 12 uur de Noordzee in rennen. Wij hopen dat jullie je allemaal aanmelden want een beter begin van het nieuwe jaar is er niet!