Lezing en kroegentocht

Het is al weer even geleden maar op 29 oktober was het tijd voor de lezing en kroegentocht. Voor deze avond sloegen al onze assessoren de handen ineen om een informele en een formele activiteit te combineren.

De avond begon om 18:30 met een lezing van dhr. dr. P.C. Barnhoorn. Zijn lezing ging over studeren en naast een hoop informatie gaf hij ook enkele tips voor de toekomstige studenten. Naast dat zijn verhaal onze cognitieve horizon zeker weer een stukje verbreed heeft, was zijn verhaal ook erg vermakelijk. Een groot succes dus!

Na de lezing begon het tweede deel van het programma: de kroegentocht. Het eerste café dat wij bezochten was ‘t Keizertje, daar werd door iedereen genoten van een drankje. Vervolgens gingen we naar Olivier, een Belgisch biercafé. Hier was het ook erg gezellig maar we vertrokken toch al snel naar de Viking. In de Viking was namelijk mogelijkheid tot karaoke waar dankbaar gebruik van is gemaakt. Deze avond is wel weer gebleken wat voor een muzikale talenten zich onder de leden bevinden. De kroegentocht eindigde uiteraard in Van der Werff, hier werd nog genoten van biba’s en daarna vertrok iedereen toch echt naar huis.

Voor foto’s en filmpjes klik hier!