Leuven

Leuven

Op vrijdag 15 november vertrokken ruim 50 enthousiaste leden naar Leuven. Iedereen was helemaal klaar om er een fantastisch weekend van te maken en dat is zeker gelukt!

In de bus zat de sfeer er al goed in en dat was onder andere te merken omdat het vereenigingslied uit volle borst mee werd gezongen. Nadat we aangekomen waren en alle bagage was achtergelaten in het hostel begaven wij ons naar het centrum voor de universitaire rondwandeling. Tijdens deze rondleiding door de stad is er heel veel verteld over de universiteit en de stad zelf. Die avond hebben we gezamenlijk gegeten en daarna zijn we wat gaan drinken in het grootste biercafé van de wereld, ‘the Capital’. Vervolgens is er nog lekker gedanst en daarna was het toch echt tijd om terug te keren naar de hostels.

Ondanks dat er niet heel veel is geslapen deze nacht, zat iedereen op zaterdagochtend toch fris en fruitig aan het ontbijt. Op zaterdag is het M Museum bezocht en kregen we een rondleiding door huisbrouwerij ‘Domus’. Ook was er tijd om de stad zelf te verkennen. ‘s Avonds kon er in groepjes gegeten worden en de rest van de avond hebben we weer met z’n allen van het nachtleven in Leuven genoten.

Zondag was alweer de laatste dag en nadat alle kamers opgeruimd waren en iedereen zijn tas had ingepakt, werd er nog een bezoekje gebracht aan de kruidtuin. Ondanks het wat druilerige weer heeft iedereen zich zeker vermaakt in deze botanische tuin. Helaas vertrok om 14:00 de bus alweer richting Leiden en was dit geweldige weekend toen toch echt aan zijn einde gekomen.
Het was een fantastisch weekend en hopelijk komt iedereen snel naar een van de aankomende activiteiten!

Er zijn heel veel heldenpunten uitgedeeld dit weekend, voor het volledige overzicht van alle heldenpunten klik hier!
Er zijn ook ontzettend veel foto’s gemaakt, de foto’s zijn te vinden op facebook en picasa.