Formele reis

665829_448507005205423_1828037678_o

Eindelijk is de bestemming voor de formele reis bekend. We gaan dit jaar naar Leuven! De formele reis is van 15 tot 17 november en het belooft weer een leerzaam maar ook heel gezellig weekend te worden.

De kosten voor deze reis bedragen slechts €70,-. Voor dit bedrag heeft u recht op heen- en een terugreis, overnachting in een gunstig  gelegen hostel en volledige deelname aan het culturele dagprogramma.

Je opgeven kan door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar formeel@preunion.nl. Ook kan  het inschrijfformulier eventueel opgestuurd worden als u niet over een scanner beschikt. Uw inschrijving is pas compleet als u ook het verschuldigde bedrag heeft overgemaakt, dit kan uiterlijk 9 november anders wordt u van de deelnemerslijst verwijderd.

Wij hopen dat zoveel mogelijk van jullie mee zullen gaan. U moet zich wel snel inschrijven want er is maar een beperkt aantal plekken voor deze geweldige activiteit.

Mocht u de mail met het inschrijfformulier en de uitnodiging niet onvangen hebben dan kunt u deze hier downloaden. Uitnodiging Leuven en Inschrijfformulier Leuven.