Er was eens… een geweldig Polderkamp!

Inmiddels zijn we nauwelijks bijgekomen van de gezelligheid en nauwelijks vrij van markerresten. Afgelopen weekend, van vrijdag 15 april tot zondag 17 april heeft een heel gezellige groep kabouters, Mega Mindy’s, wolven, feeën, Roodkapjes, Minny Mousen, Pegasussen, pinguïns, Olaf’s, heksen en velen anderen de bossen van Vierhouten onveilig gemaakt!

Met hoge snelheid reden wij toen door het polderland, de aloude gezelligheid heeft reeds de overhand… Al in de bus was het een feestje! Er werd druk gekletst, het Vereenigingsliedt werd met nog wat ondersteuning hier en daar maar uit volle borst gezongen, er werd eens spannend sprookje geschreven, de kaartjes voor het moordspel werden uitgedeeld en de vreugde werd alsmaar groter. Op het kampterrein aangekomen stonden we al snel in ons enorme amphitheather bij het Rode Valkennest met daaromheen enorme grasvelden, PREunion domein voor 3 daagjes! Wat is daar een hoop gebeurd… Poedersuiker, marshmallows, ukelele, waxinelichtjes, groepsfoto’s, verhoor van verdachten, het altijd spannende Accio spel en nog veel meer. De PolderCo heeft dit weekend tot een geweldig en overvol weekend gemaakt, terwijl de KookCo ervoor zorgde dat de blauw getruide sprookjesfiguren daar genoeg energie voor hadden. Hoewel er ook wat druppels zijn gevallen, hebben de zon en de aanwezigen volop gestraald. Regende het soms zonnestralen?

Er werd over het veld gekropen, gesprongen, gerend, gebalanceerd met gouden eieren en geknuffeld/opgetild voor het leeuwenspel. Er werd gepassioneerd meegezongen en getalenteerd gitaar en ukelele gespeeld rondom het kampvuur. Er werd uitgebeeld, gezongen, gedanst en overtuigend gespeeld op de bonte avond.

De foto’s staan op facebook en op de site, voor wie weer even mee wil gaan op dit sprookjesachtige weekend.

Moet er nog meer gezegd worden? Het was in ongeveer één woord en wat getover, enorm genieten. Lieve PolderCo, KookCo en bovennatuurlijke deelnemers, ontzettend bedankt voor een magisch mooi Polderkamp!