post

Studentendag 2016

Vrijdag 12 februari stond er een nieuwe uitdaging te wachten voor 11 oud-pre’ers: ze hadden een half uur de tijd om hun opvolgers te informeren en enthousiasmeren over hun studie. Gedreven werd er verteld over verschillende studies: van Econometrie tot Klassieke Talen en van Science Business and Innovation tot Law College. Er werd zelfs nog even bewezen dat x*0 toch echt gelijk is aan nul, een feitje dat voor wiskundigen niet eens zo heel triviaal is.

Al met al was het een geslaagde dag, waarin de PRE’ers hopelijk weer wat meer gevoel hebben gekregen voor hun studiekeuze. Met een volle maag en een hoop informatie om over na te denken, gingen we het weekend in. Er staan wat foto’s op de site.

Mocht je meer informatie willen of een dagje willen meelopen met een van de sprekers (of iemand van een andere studie), mail Karen dan even op extern@preunion.nl. Zij kan je in contact brengen met oud-pre’ers waar je een dagje mee mee kan lopen. Donderdag bezoeken we Utrecht en zijn universiteit, daar kun je je nog voor opgeven door te mailen naar Kobus op formeel@preunion.nl.