PREunion Cupcake Cup

Wat zijn het toch unieke cupcakes geworden!

Hallo PREunion lieverds,

De gevolgen van corona zijn in alle generaties van PREunion te merken. Zo was voor de eerstejaars deze periode, gevuld met online lessen en PRE-colleges,  anders dan normaal gesproken. We hopen dat jullie ondanks dat jullie nog even moeten door werken, toch van het mooie weer kunnen genieten!

Voor de tweedejaars PRE’ers was er veel stress omtrent de eindexamens. Gelukkig kwamen er  op sociale media een heleboel ‘geslaagd’ foto’s voorbij. Trots op jullie!

In de post over de maand maart schreef ik nog dat alle activiteiten, die in real life zouden plaatsvinden,  afgelast werden. De maanden maart en april stonden dan ook volledig in het teken van online vermaak. Het was even schakelen, maar we hebben gelukkig een hoop positieve reacties ontvangen – lees hierover meer in de vorige posts.

Ook mei stond in het teken van online activiteiten. In plaats van een sireneborrel is er een online meet up sessie geweest, compleet met informatie over bestuursfuncties.  Bij deze ‘borrel’ waren ook oud-PRE’ers aanwezig. Het was erg leuk om de PRE-veteranen, de huidige PRE’ers en de bestuursleden met elkaar in contact te brengen!

In mei hebben we daarnaast een heuse Cupcake Cup georganiseerd. Er werd, enorm fanatiek  natuurlijk, cupcakes gebakken en versierd. Dankzij google meets kon iedereen meekijken met elkaar. De pracht van de meesterwerken, die onze ogen passeerden, de glans van de grote hoeveelheden gekleurd glazuur en de enorme passie van de PRE’ers, die botgevierd werd op al die hoopjes cake, is niet te beschrijven. Ik moet eerlijk zeggen; het evenaarde bijna de schoonheid van het PREunion lied. De winnaar van de Cupcake Cup was trouwens Wendy. Wendy, als je dit leest, je krijgt (zoals beloofd) nog een prijs!

Zo. Nu is iedereen weer bij met het nieuws over de maand mei. Voor juni komen er ook nog een paar erg leuke activiteiten aan. Binnenkort zullen we jullie daar over inlichten!

Genoeg voor nu. Tot de volgende keer!

kusjes,

namens Bestuur XIII der PREunion,

Louise