Nieuwjaarsduik

Allereerst wensen wij, Bestuur XIII, jullie allemaal natuurlijk een gelukkig en gezond 2020!

Hopelijk zijn jullie Oudjaarsdag doorgekomen zonder enig verlies van vingers of ledematen en zijn jullie helemaal klaar om na de vakantie weer genieten van gezellig activiteiten van PREunion. We kunnen jullie verzekeren dat er nog een heleboel leuke activiteiten aankomen! Zo zijn we druk bezig met het plannen van een paar leuke borrels bij studentenverenigingen en komt het befaamde polderkamp er ook weer aan. We zullen jullie natuurlijk van de ontwikkelingen op de hoogte houden, via de website en via de sociale media, geen zorgen :)

Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen; dit bericht gaat over een goede start van 2020. Zoals elk jaar, hebben namelijk een paar van onze dapperste PREunion strijders op 1 januari om twaalf uur ‘s middags de kou van onze woeste Noordzee dapper getrotseerd. Chapeau voor jullie!

Op de site onder het kopje ‘foto’s’ staan de foto’s van de nieuwjaarsduik.

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien bij de activiteiten in 2020!

Kusjes van ons allemaal,
Namens Bestuur XIII der PREunion,
Louise