Buitenlandse reis naar Leuven

 

Hallo PREunion lieverds!

Afgelopen weekend vond de buitenlandse reis naar Leuven plaats en amai wat hebben wij ervan genoten! Het was een weekend vol met wafels, PREunion gezelligheid en plezante Belgen. Daarnaast was het fantastisch om rond te struinen door de prachtige stad Leuven. De universiteit van Leuven zelf was ook erg indrukwekkend. Wij vonden de reis gewoonweg geweldig en we hopen dat jullie het net zo schoon vonden!

Er staan al een aantal foto’s van de reis op de site, dus neem snel een kijkje. Heb je nog super mooie foto’s gemaakt, stuur ze dan snel naar ab-actis@preunion.nl en misschien zie je ze straks terug op de site of op de insta (prelevenleuven en pre_union)! Nu we het toch over Instagram hebben, volg ons. (onder het motto  #followforfollow ;)

De volgende activiteit is trouwens de nieuwjaarsduik, die vindt plaatst op 1 januari. We hopen jullie daar allemaal te zien!

xxx bestuur XIII