Studentendag

 

Dat onze intelligente pre’ers een veelbelovende toekomst voor zich hebben is een feit, maar hoe deze eruit zal komen te zien is voor velen nog onbekend. Om onze leden een beetje vooruit te helpen met hun studiekeuze, hebben wij op vrijdag 1 december een studentendag georganiseerd. Wij hopen dat dit de leden wat meer inzicht heeft kunnen geven in hun toekomstplannen!

Op vrijdagmiddag kwam een aantal van onze lieftallige leden bijeen in het Lipsius gebouw. Tijdens 4 rondes werden zij voorgelicht over een aantal studies, waarbij ze konden kiezen tussen een alfa- of bètastudie. Onder het genot van een drankje en de menige versnapering leerden de leden veel over het studentenleven. Omdat alle presentaties gegeven werden door oud-pre’ers, konden de leden een goed beeld krijgen van hoe het studeren voor hen zal zijn. Na afloop werd er nog gezellig gekletst met de oud-pre’ers die veel leuke ervaringen en verhalen te vertellen hadden.

Wij willen alle oud-pre’ers enorm bedanken voor hun hulp! En natuurlijk ook bedankt aan alle leden die deze dag enorm gezellig gemaakt hebben! De foto’s van deze leuke dag zijn uiteraard weer hier te vinden.