Introdag

IMG-20171030-WA0011

Zondag 29 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse introdag op de plek waar de Noord- en Zuidrijn bij elkaar komen (aka De Burcht).

Nadat het prachtige verenigingslied gezongen was en groepjes ingedeeld waren, gingen de nieuwe enthousiaste leden de stad in om zoveel mogelijk opdrachten van crazy 88 te voltooien. Ook al stonden ze een beetje voor paal tijdens menige opdrachten, het was toch een zeer geslaagde middag geworden. Gelukkig is er niemand aangereden bij het twister spelen op het gaybrapad en konden we verdergaan met het volgende spel!

Tijdens het imitatiespel, oftewel het miereneter-spel, was ook de eerste button van het jaar verdiend door de miereneter van het jaar. De miereneter Elina had echter nog meer prijzen gekregen, ze zat immers ook in het winnende groepje van crazy 88 met 44/47 voltooide opdrachten en ze had maar liefst 17 marshmallows in haar mond gekregen bij de “chubby bunny” challenge! Daarnaast was er ook een levensechte tandenborstel en nog veel meer.

Als afsluiting van de dag kwamen ook een hoop mensen met ons eten bij Donatello’s en omdat het zo gezellig was, hadden we achteraf ook een ijsje gehaald, ook al was het behoorlijk fris buiten.

Alles bij elkaar was het een zeer gezellige dag, en wij bedanken alle nieuwe leden die erbij waren voor het komen en hopelijk zien we jullie op de buitenlandse reis!