TWEEDEJAARSDINER

IMG_2331

Woensdag 6 september was het dan zo ver: De inmiddels tweedejaarspre’ers mochten weer terug naar de collegebanken. Na een lange en mooie vakantie werd het weer tijd om aan het echte, serieuze leven te beginnen. Tijdens het eerste college werden de pre’ers meteen geconfronteerd met misschien wel een van de spannendste dingen van 6VWO: het profielwerkstuk. Tijdens een workshop leerden ze hoe een onderzoeksvraag op moet worden gesteld en kregen ze ook van een oude pre’er te horen hoe blok IV precies in zijn werk zal gaan.

Van al die informatie word je toch wel erg hongerig! Gelukkig zag het nieuwe bestuur XI dit aankomen en had dan ook een heerlijk etentje gepland bij Donatello’s. In totaal 32 pre’ers liepen na het college met knorrende buiken naar het geliefde Italiaanse restaurant. Na binnenkomst pakte bestuur XI in de mooie knalgele truien natuurlijk even dit perfecte moment om zichzelf even voor te stellen en de leden vast enthousiast te maken over de komende activiteiten. Nadat het eten besteld was, werd er druk bijgepraat over de prachtige vakantieavonturen die iedereen beleefd had. Er hing een gezellige sfeer en iedereen vond het weer leuk om alle medestudenten te zien na zo’n lange vakantie. Na afloop wilde dan ook nog niemand naar huis en werd er nog een ommetje langs de ijssalon gemaakt als afsluiter van de avond. Een geslaagde avond dus!