Externe borrel bij Augustinus

Afgelopen maandag hebben we met een leuk groepje eerstejaars en tweedejaars Pre’ers een bezoek gebracht aan L.V.V.S. Augustinus. Vanaf de Oude Sterrewacht liepen we naar het grote pand aan het Rapenburg, waar een uitgebreide rondleiding werd gegeven door twee bestuursleden van de studentenvereniging. We kregen alle bijzondere kamertjes te zien en verhalen te horen nadat we over het grote monument in de hal – de trap – naar boven waren gelopen. Aldaar moesten we natuurlijk ook even het dak op om van het prachtige uitzicht over Leiden genieten. Er werd nog een drankje gedronken in de grote borrelzaal, en daarna had iedereen wel trek gekregen. Helaas was het restaurant van Augustinus helemaal vol, dus werd er besloten om pizza te halen bij Domino’s. Dat was een goede keuze, want het was prachtig zomerweer en in het gras aan het water bij molen De Valk genoot iedereen zichtbaar van het eten. Wat een heerlijke, zonnige avond was dat!