Nieuwjaarsduik

Harde wind, motregen en een gevoelstemperatuur die onder het vriespunt lag, hebben de bikkels van PREunion er niet van weerhouden om na een korte nachtrust alweer vroeg op het strand van Scheveningen aanwezig te zijn voor de nieuwjaarsduik. Bij wijze van warming-up werd er gedanst op, en uit volle borst meegezongen met de liedjes die gedraaid werden op het strand. De lange polonaise en PREuniontruien hielden de Pre’ers en hun intro’s warm tot het moment waarop we die ijskoude zee in mochten. Daarna was het aankleden van voeten als ijsblokjes en handen die niet konden bewegen nog een hele opgave! En terwijl bij één iemand de onderkoelingsverschijnselen intraden, konden anderen zich tot op zekere hoogte warm houden aan de erwtensoep en thee. In de Macdonalds kwamen handen en voeten uiteindelijk weer tot leven, en aan het einde van de dag was gelukkig iedereen weer helemaal opgewarmd! Alle foto’s van deze zeer gezellige, doch zeer koude nieuwjaarsduik zijn te vinden op de site!