Borrel en eten bij ALSV Quintus

Gisteren was het tijd voor de eerste externe borrel van het jaar. Ondanks dat het tweede college van de eerstejaars Pre’ers uitviel en ze dus twee uur moesten wachten, voetballen of taart eten in een cafeetje alvorens met het bestuur naar het pand van ALSV Quintus te lopen, waren er 23 enthousiastelingen die dit ervoor overhadden. Bij Quintus werden we hartelijk ontvangen in de kleine borrelzaal, waar veel Pre’ers al snel om de pooltafel stonden. Anderen hebben – genietend van een gesponsord drankje en de muziek – heerlijk zitten kaarten. Twee bestuursleden van Quintus hebben de groep vervolgens rondgeleid door het pand, waarbij alle tradities, regeltjes en verhalen werden verteld die bij de vereniging horen. De rondleiding eindigde in de eetzaal waar de hamburgers, fish and chips, falafel en friet met smaak opgegeten werden. Na afloop werd de Quaestor bedankt voor alle gesponsorde drankjes, en één iemand hield dat zó lang vol dat hij er een PREuniontattoo voor verdiende!