Introdag

De jaarlijkse introdag was dit jaar op zondag 28 oktober. Nadat iedereen uiteindelijk in de gymzaal van het Rijnlands Revalidatie Centrum was en de PREunion-truien waren uitgedeeld, begonnen we met het uit volle borst zingen van ons prachtige Vereenigingsliedt ‘Supermooi’. Gedurende de middag zijn er allerlei leuke spellen gespeeld, waarbij de eerstejaars elkaar en ons beter leerden kennen. Natuurlijk ontbraken krantenmeppertje, het vooroordelenspel en 30 seconds niet. ’s Avonds zijn we met 65 man lekker gaan eten bij Donatello’s en na afloop is er samen met een grote groep diehards nog wat gedronken bij café Einstein.

Er kan gesteld worden dat er een geweldige nieuwe groep eerstejaars is en de introdag heeft laten zien, dat het een erg mooi jaar belooft te worden!

Voor  foto’s, klik hier

Klik hier voor de nieuwsbrief van november