Lezing & Kroegentocht

Op 14 december hebben onze assessoren Formeel een lezing georganiseerd. Voor maar liefst een publiek van 24 personen vertelde Leo de Galan, jarenlang hoogleraar scheikunde aan de TU Delft, over de instrumentele revolutie. Zo werd helder uitgelegd wat voor verschillende vormen van chromatografie er zijn en hoe spectroscopie ontdekt werd. Het was een erg interessante lezing en aan het einde werden er weer slimme vragen gesteld en ook goede opmerkingen gemaakt.

Na de lezing werd de avond overgenomen door onze assessoren Informeel, die een kroegentocht voor ons hadden georganiseerd. Eerst werd er gezellig bijgekletst onder het genot van een drankje in Roebels, daarna leidde de kroegentocht ons naar Vikings, waar de assessoren Informeel zelfs nog hebben getrakteerd op shotjes. Er werd daar dan ook luidruchtig geproost op PREunion. De avond werd afgesloten met een portie biba’s in Van der Werff. Een zeer geslaagde en gezellige avond!

Klik hier voor de nieuwsbrief van december