Gelukkig Nieuw Jaar!

Het nieuwe jaar is begonnen en het jaar 2012 hebben we achter ons gelaten. Wat een mooi jaar is het geweest. Naast het feit dat we het einde der tijden hebben overleefd, hebben we ook samen genoten van veel spetterende activiteiten zoals een gezellige introdag voor de eerstejaars, een prachtige formele reis, een interessante lezing, een knallende kroegentocht en zeer gezellige borrels. Als bestuur zien wij vol trots terug op het afgelopen jaar en kijken ook reikhalzend en verwachtingsvol uit naar dat wat nog in het verschiet ligt. Er staan mooie dingen op het programma van 2013, maar laten we beginnen met jullie allen een heel gelukkig, mooi, liefdevol en inspirerend 2013 te wensen!

Verder heeft vanochtend heeft een groep waaghalzen de kou getrotseerd en zijn deze leden met het bestuur de Noordzee in gedoken om het nieuwe jaar in te luiden. In totaal doken er ongeveer nog zo’n 10.000 andere bikkels met ons mee! De twee meest gehoorde reacties,  waren“Volgend jaar weer.” of “Dit doe ik nooit meer!”. Na afloop warmde iedereen weer een beetje op door de erwtensoep en verschenen er door de rillingen heen toch weer grote glimlachen op alle gezichten.

De  foto’s zijn hier te vinden