Gala & dansworkshop

Natuurlijk kan het nieuwe jaar niet voorbij gaan zonder groot feest en daarom zijn de assessoren Informeel druk bezig om een super mooi gala te organiseren! Het gala zal plaatsvinden op zaterdag 2 februari in SSR te Leiden (Hogewoerd 108) en zal van 22:00 uur tot 03:00 uur duren. Dit jaar is het thema van het gala: Valentijn!
Er zijn maar een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar in verband met de grootte van de locatie, dus wees er snel bij! Introducés van harte welkom, dus neem vooral vrienden mee voor extra plezier. Een kaartje voor een lid kost €5 en voor een introducé kost het €7. Mocht je nou echt al eeuwen een oogje hebben op dat leuke meisje of die leuke jongen uit jouw of een ander jaar, dan is een Valentijnsgala natuurlijk je kans om dit te laten merken. Neem je date mee en betaal beiden maar €4 voor je kaartje. Kaartjes zijn te koop door te mailen naar informeel@preunion.nl.
Het belooft een spetterend en romantisch feest te worden, dus aarzel niet en sleep snel dat kaartje in de wacht.

Twijfel je nog over het gala omdat je twee linkervoeten hebt? Of durf je hierom geen date mee te vragen? Daarvoor hebben wij een oplossing! Op 28 januari zal er een dansworkshop gegeven worden, zodat jij de show kan stelen op het gala. Opgeven kan door te mailen naar informeel@preunion.nl. Haal dus je hakken of je dansschoenen uit de kast en maak van die twee linkervoeten, twee rechtervoeten!

Klik hier voor de nieuwsbrief van januari