Eindfeest ´Full Moon Party`

Het schooljaar (en daarmee ook ons PREunionjaar) is bijna afgelopen en daarmee staat de zomer ook al weer voor de deur. Voordat de vakantie echt kan beginnen, wordt het jaar natuurlijk afgesloten met een spetterend eindfeest! Het eindfeest is dé gelegenheid om terug te kijken op een fantastisch jaar, om te speculeren over hoe het dan volgend jaar zal zijn en om te genieten van de aloude PREunion gezelligheid.

Het belooft een nog mooier feestje te worden dan het gala en om dit te garanderen, is er een spetterend thema gekozen!  Het eindfeest zal een heuse Full Moon Party zijn! Doorzoek dus je garderobe en trek zoveel mogelijk witte en fluorescerende kleding aan, zodat je letterlijk kan schitteren tijdens het feest. Tijdens het feest zullen er ook een zevental nieuwe sterren worden voorgesteld; het kandidaatsbestuur voor het bestuursjaar 2013-2014.

Het eindfeest vindt plaats op vrijdag 28 juni in de Hut van Ome Henne te Leiden. Net zoals bij het gala kan je ook nu weer een onbeperkt aantal intro’s meenemen. Kaartjes zijn te kopen door je naam (en de namen van je intro’s) te mailen naar informeel@preunion.nl. De kaartjes kosten 4 euro voor leden en 5 euro voor intro’s. De kaartjes zijn te koop tot donderdag 27 juni 12:00, maar wees er snel bij, want OP = OP.

Klik hier voor de nieuwsbrief van juni