Gala – in the Name of Love

Vind de rest van de foto’s onder het kopje ‘foto’s’.

Twee weken voor Valentijn hadden veel van jullie al dikke liefdesvoorpret. Zo’n 350 PRE’ers en PRE-Classes hebben toen het dak er namelijk af gefeest bij studentenvereniging A.L.S.V. Quintus. Bij de ingang van De Raevenzaal stond een prachtige ballonboog en de zaal was gevuld met rode en roze ballonnen. Chips, nootjes en hartjessnoepjes waren voorhanden, net als drankjes bij de bar, die op volle toeren draaide, want drankjes voor slechts 1 euro zijn natuurlijk een koopje. Terwijl de zaal zich helemaal vulde, zat de sfeer er al goed in. Jullie hebben wel bewezen dat jullie niet alleen goed zijn in studeren vanuit de collegebanken, maar ook zeker in dansen en feesten op een studentenvereniging, want iedereen ging zo lekker! Tot in de vroege uurtjes wist iedereen zich te vermaken op velerlei manieren, maar na de highs volgt de inevitable low en was het rennen naar nachtbussen of toch de ouders smeken of ze alsjeblieft nog een keer voor taxi wilden spelen. De fantastische foto’s van onze zeer gewaardeerde – inmiddels huisfotograaf – Dennis Herman zullen de gedachten nog menigmaal laten wederkeren naar deze mooie avond. Liefde hangt in duizend tinten rood, roze, wit in de lucht. Proost en tot een volgende activiteit, dan wel het gala volgend jaar!