Polderkamp 2018

SAMSUNG CSC

In het weekend van 13 t/m 15 april, al een tijdje geleden dus, vond het jaarlijkse polderkamp plaats! We waren zoals gewoonlijk niet in een polder maar wel op een hele leuke camping in Reuver, op de grens met Duitsland, letterlijk op de grens. Minder dan 1 minuut lopen en je was in Duitsland. Je kan het dus ook een tweede buitenlandse reis noemen ;) Het thema was ‘Wereldreis’ dus alle spellen en maaltijden waren in het thema van een land/landen.

Door wat file en een busje te veel kwamen we iets later dan gepland aan in Reuver, waardoor we pas rond 10 uur gingen eten. Na het eten en wat kennismakingsspellen gingen we ook nog een zelfbedachte ‘Ik hou van Holland’ spelen, dat tot laat in de nacht doorging, met dank aan de vertraging natuurlijk. Meesten besloten daarna nog niet naar bed te gaan en werd er met veel enthousiasme op de bel geramd bij halli galli, waardoor eigenlijk niemand kon slapen.
Na een prima slaap werd iedereen alsnog moe wakker en werd er heel moeizaam gestretched bij de ochtendgymnastiek, maar ondertussen werden de wentelteefjes al gebakken door de lieve kookco. Er werden op zaterdag landen verover tijdens levend risk en ‘de moordenaar van Donald Trump’ werd ook ontmaskerd tijdens levend cluedo.
Op het avondprogramma stond o.a. de bonte avond, die voornamelijk uit het prachtige zelfgeschreven lied van bestuurtje XI bestond, op melodie van ‘hallo wereld’ van kinderen voor kinderen :) Er werd ook midden in het bos gesmokkeld in de pikkedonkere nacht, maar bij de meesten viel vooral de karaoke in de smaak en werd er een hoop gezongen.
Zondag was het al helaas tijd om tassen weer in te pakken en het hele huis op te ruimen, maar natuurlijk was er ook tijd voor een paar laatste spellen en een paar laatste potjes tafelvoetbal. Na een groepsfoto met de PREunion vlag namen wij afscheid van Reuver en vertrokken richting Leiden waar we om 6 uur aankwamen zoals verwacht.

Met een heel leuk groepje leden was het een top-weekend geworden, dus superleuk dat jullie er waren!

Groetjes, bestuurtje XI

Ps. Vergeet niet jezelf op te geven als je in bestuur XII wilt! ;)