Sireneborrel Catena

WhatsApp Image 2018-04-11 at 19.19.43

Gedurende de turbulente examenperiode van de tweedejaarspre-ers en de tentamenstress van de eerstejaarspre-ers, was er op maandag 9 april een moment om even tot rust te komen bij studentenvereniging Catena. Onze knusse groep werd met open armen ontvangen door de voorzitter van de vereniging, die ons alle gekke verhalen vertelde en de bizarste plekken toonde.

Alvorens wij plaatsnamen aan tafel voor het uitgebreide driegangen diner, was er de ruimte om op de “Soos” alles te laten bezinken en na te bespreken. Vervolgens was het tijd voor een buitengewoon smakelijke dis en werd er gezellig getafeld. Door het contrast tussen Catena en het eerder bezochte Minerva hebben vele leden zich een beeld kunnen vormen van waar ze wel of niet lid willen worden als ze gaan studeren. Het was dus niet alleen een amusante avond, maar ook een bruikbare voor in de toekomst.

Uiteraard bedankt aan alle aanwezige leden en natuurlijk de gastvrije bestuursleden van Catena!