Lezing

Het is alweer een paar weekjes geleden, maar op dinsdag 13 maart kregen onze leden een privé college van de enige echte prof. dr. Remco Breuker. De heer Breuker is expert in zijn vakgebied Korea Studies. Met de Olympische Spelen achter de rug en het toekomstige gesprek tussen Trump en Kim Jong-Un, was deze lezing extra interessant.

Meneer Breuker had ons veel te vertellen en kon ook een aantal ontdekkingen uit zijn onderzoeken met ons delen. Bovendien werd er ook veel gespeculeerd over hoe het nu verder zou gaan en ook hierover heeft meneer Breuker zijn mening geuit. Heel interessant dus! Onze intelligente PREunion-leden waren ook niet te verlegen om scherpe vragen te stellen, die de spreker met plezier beantwoordde.

Al met al was het een zeer educatieve, maar ook gezellige, middag! Wij danken hierbij Remco Breuker voor zijn interessante college en uiteraard ook alle aanwezige leden!

Groetjes van Bestuurtje XI!